POS (Point of sale) predstavlja marketinški osmišljene promo materijale koji prate i prezentiraju proizvod na prodajnim mjestima.

Dobro osmišljen POS materijal povećava I stimulira prodaju na prodajnim mjestima kao što su supermarketi ili manji lanci dućana, u maloprodaji ili veleprodaji  S tog aspekta POS materijali imaju izuzetno važnu ulogu u stimulaciji kupca na kupovinu, informiranju o proizvodu te također predstavlja oblik komunikacije s kupcima i prezentiranju brenda na prodajnom mjestu.

Prednost ovakve vrste promocije je što djeluje trenutno sa svojim snažnim vizualnim dojmom, potiče kupovinu (najčešće i neplaniranu) te potrošaču prenosi snažnu i jasnu poruku.

Promotivni materijali namijenjeni za zatvorene prostore:

Display i samostojeći stalci : Kartonski, metalni, drveni, plexy stalci, wobbleri, shelf lineri, shelf stopperi, paraziti, hangeri

Naljepnice:  uklonjive naljepnice za podove i prozore

Promotivni materijali za oglašavanje ispred prodavaonice:

Palet omotači: cerade, plakati, podne naljepnice, samostojeće zastave, zastavice u nizu, beach flagovi, brendirani šatori

Kontrast Vam nudi potpunu uslugu, što znači dizajniranje POS materijala, tisak, a prema dogovoru i distribuciju do željenog odredišta (na primjer: do trgovine, izložbenog prostora, sajma i sl.) te svu brigu slobodno prepustite u ruke našeg profesionalnog tima.

Cijena promotivnih materijala je individualna, a ovisi o odabiru materijala, količini, dimenziji i zahtjevnosti izvedbe.

Za točan izračun cijene zatražite svoju ponudu! Ukoliko imate dodatna pitanja, kontaktirajte nas! Veselimo se suradnji s vama!

kontrast@kontrast.hr

+385 (0)1 6176 887

Florijana Andrašeca 22/IV, 10000 Zagreb, Hrvatska

Kontrast d. o. o.

           OIB: 57197539378

           Matični broj: 080178593

           Temeljni kapital: 21.000,00

           Uprava: Jelena Koblar